Betingelser

Betingelser

Bestilling

Når du handler på am-handel.dk skal du acepterer at den endelige aftale om køb af de varer du bestiller, først sker når en medarbejder hos am-handel.dk har behandlet din ordre. am-handel.dk har ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med forkert pris, umulig at fremskaffe, ved mistanke om bedrageri, eller af andre årsager.

Betaling

På am-handel.dk kan du betale med ViaBill, Dankort, eDankort, bankoverførsel, eller kontant betaling ved afhentning på vores adresse.

Ved betalling på kreditkort, trækker vi beløbet når varen er afsendt / leveret.

Læs mere om ViaBill på www.viabill.com/terms

Levering

Vi leverer varene med Post Danmark, GLS, DHL, DPD, eller i enkelte tilfælde egen bil.

Ved levering med vores fragt leverandører, er det modtagers ansvar at tage kontakt til fragt leverandør, i tilfælde af at de har forsøgt at leverer en vare, uden at træffe nogen hjemme på adressen. Fragtfirmaerne “smider” en seddel i postkasse / brevsprække, og derefter skal modtager inden for 48 timer kontakte fragtfirmaet, og lave en ny aftale om leverings dag, eller adresse.

am-handel.dk forsøger altid at underrette modtager senest dagen før en levering, men dette kan ikke altid lade sig gøre.

Ved modtagelse af en vare skal emballagen altid tjekkes for evt. skader, og skulle der være synlige skader på emballage, skal dette meddeles chaufføren, som skal lave en bemærkning om dette på fragtbrev, inden modtager underskriver for modtagelse af varen. Gem altid emballagen for evt. dokumentation ved transportskade.

Skulle en vare have en skade uden at der har været synlig beskadigelse af emballage, skal am-handel.dk orienteres om dette skriftligt inden for 48 timer efter varen er modtaget.

am-handel.dk vil derefter vurderer om en reservedel vil kunne udbedre skaden, eller en ny vare skal leveres.

Overholdes ovenstående ikke iforb. med levering, kan am-handel.dk ikke holdes til ansvar for evt. skade på en vare.

Returret

En ordre på am-handel.dk er omfattet af lov om forbrugeraftaler (“Dørsalgs-loven”), hvilket betyder at du som privatperson har 14 dages fortryelsesret på dit køb.

Hvis du inden for 14 dage fortryder dit køb refunderer am-handel.dk dine penge for varen. Varen skal returneres til am-handel.dk i original emballage. Varer sendt på “Efterkrav” modtages ikke, ligesom en vare skal sendes med levering til vores adresse, og ikke afhentning på posthus, pakkeshop, eller lign. Bemærk at am-handel.dk altid skal kontaktes skriftligt inden returnering af en vare, og at am-handel.dk forbeholder sig ret til at fratrække en del af købsprisen, hvis am-handel.dk vurderer at varen ikke igen ville kunne sælges som ny.

Fragten fra og til am-handel.dk skal altid betales af “køber”.

Når am-handel.dk har modtaget en vare retur, vil vi vurderer varen og derefter kontakte “køber” for aftale om tilbage betaling af varen. Bemærk at dette kan tage op til 7 hverdage.

Bemærk !

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du ikke nægte modtagelse af varen ved levering, men skal tage imod varen, og derefter tilbagesende den til AM-Handel, Assendløsevejen 80 Port 3, 4130 Viby Sj. Dette da varene kan komme fra forskellige lagre.

Rådgivning

Vi gør vores allerbedste for at rådgive vores kunder hvilke hundebure som kan være i en bestemt bil og har opbygget en del erfaring med dette. Vi kan dog ikke drages til ansvar for vores rådgivning, da der “desværre” er rigtig mange bil modeler og bilerne kan feks. have forskelligt udstyr, og dermed have forskellige mål i bagagerum, indgangshul, mm.

Reklamationsret

www.am-handel.dk har du 24 måneders reklamationsret – evt. begrænset af holdbarhedsdato – gælder også brugte vare og skaffevare, men ikke specielt fremstillet vare, f.eks. med specielle mål eller indgraveret navn. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.

Reklamationssager skal altid meddeles AM Handel skriftligt.

Har AM-Handel meldt en reklamationssag færdig, skal varen være afhentet inden for 8 hverdage, ellers forbeholder AM-Handel sig ret til at destruere varen.

Skal en vare repereres i garanti perioden, må dette kun ske i følge skriftlig aftale med AM-Handel, og vil som regel ske hos en af vores samarbejds partnere.

Fortrolighedspolitik

www.am-handel.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. AM Handel vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. AM Handel vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Forbehold

Ved enhver form for misbrug forbeholder am-handel.dk sig ret til at afvise en ordre, ligesom evt. konto kan blive lukket ned.

Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl og force majeure.