Hundebur Enkelt XL "Ellipse"

Model: 11602

 

NYHED !

Nu kan vi leverer dette bur i vores "Økonomi Serie" med kraftigere tremmer.

 

Flere detaljer

1 399,95 kr inkl. moms
1 119,96 kr ekskl. moms

Transportbur/hundebur, Enkelt XL med kraftigere tremmer

 

Mål, vægt og fragt:
Højde 69 cm
Bredde 65 cm
Dybde 59 - 91 cm
Vægt Ca. 14 kg
Fragt 180 kr.-

Enkeltbur XL med ekstra kraftige tremmer, som derfor minimerer lydene fra buret når man kører. Ideelt til den større hund på 35-45 kg. 

Bemærk at buret hælder bagtil så det udnytter pladsen op i mod bagsædet, og derfor kan være i flere bil modeller end vores hundebur "Enkelt XL Standart" som er 90 grader bagtil. 

 

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen !

Hvad er forskellen på vores hundebur "Enkelt XL Standard" og dette "Enkelt XL Ellipse" ?

På vores Enkelt XL Standard er tremmerne helt flade og ret tynde, hvor imod på Enkelt XL Ellipse er tremmerne runde og væsentlig tykkere, hvilket giver væsentlig færre lyde i buret under kørsel.

Vores Ellipse udgave er i øvrigt ideelt til dig som har en "Udbrydder hund" da tremmerne på dette bur ikke bare bøjer efter, selv ved meget pres fra hunden, eller hvis hunden evt. skulle finde på at bide i tremmerne.

  

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

 

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.


 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

 Tlf. 28574441


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret. 

 

Fragten på denne vare er 180 kr.


 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441