Hundebur Doggy 21, Bredt Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 21

Mål, vægt og fragt:
Højde    63 cm
Bredde    72 - 90 cm
Dybde    45 - 82 cm
Vægt    Ca. 19 kg
Fragt    180 kr.-

Dette rummelige hundebur er ideelt som transportkasse for den mellemstore eller store hund. Den gode dybde og bredde giver god plads til hunden. Buret har afstand fra bunden og op til lågen, hvilket gør det ideelt til biler, som har en "kant" ved bagagesmækken, eller biler med et nedsunket bagagerum, Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Flere detaljer

2 399,95 kr inkl. moms
1 919,96 kr ekskl. moms

Solidt transportbur til bilen

Modellen er ideel til dig som feks. kører i en Audi A4 eller en Peugeot 407 SW, hvor dette bur ofte passer rigtig godt i bilen. Burets højde og mindre bredde i toppen af buret, gør at det kan stå i biler hvor der ikke er så meget plads i toppen af bagagerummet.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør det egnet i en række almindelige biler. Som transportkasse passer hundeburet med sin højde eksempelvis godt i en Opel Insignia

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Opel Insignia
  • Peugeot 407sw
  • Audi A4

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441