Hundebur Doggy 38, Bredt Transportbur, Stor Låge

Model: Doggy 38

Mål, vægt og fragt:
Højde    69 cm
Bredde    76 - 88 cm
Dybde    31 - 68 cm
Vægt    Ca. 15 kg
Fragt    180 kr.-

Buret giver god mulighed for at transportere sin hund, hvis man har et lidt mindre bagagerum men samtidig gerne vil give sin hund god plads. Med sin kortere dybde på 68 cm men den gode bredde på 88 cm, er dette den perfekte transportkasse for hundeejere med en kortere bil. Den gode højde på 69 cm giver imidlertid god plads til hunden og gør buret ideelt til højere, mere kompakte biler. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Flere detaljer

2 399,95 kr inkl. moms
1 919,96 kr ekskl. moms

Bredt hundebur med ret indgang og stor dør

Buret har tillige en ret forvæg: Det giver god plads med den store låge åben og derved god mulighed for hunden til at komme ind og ud.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør, at det er anvendeligt i flere bilmodeller. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i eksempelvis en Mercedes A-klasse. 

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Mercedes, Klasse A
  • Ford Kuga 2018

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441