Hundebur Doggy 40, Enkelt, Smalt

Model: Doggy 40

Mål, vægt og fragt:
Højde    65 cm
Bredde    50 cm
Dybde    39 - 96 cm
Vægt    Ca. 12 kg
Fragt    180 kr.-

Dette hundebur giver god mulighed for at udnytte sit bagagerum samtidigt med, at man har hunden med, da buret har en rigtig god dybde på hele 96 cm i bunden mens bredden på en halv meter giver god overskydende plads. Den dybde giver imidlertid god plads til hunden. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Flere detaljer

2 099,95 kr inkl. moms
1 679,96 kr ekskl. moms

Smalt transportbur for hund, enkelt

Dette bur er egnet til rigtig mange nyere stationcars med dybden på 96 cm. og højden på 65 cm, som gør at buret kan stå i biler hvor bagagerummet ikke er så højt.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et bredere hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i dybden, hvilket gør det anvendeligt i biler med relativ god plads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar og andre biler med en vis dybde i bagagerummet. 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr

 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441