Hundebur Enkelt XL

Model: MAxl

1 199,95 kr inkl. moms
959,96 kr ekskl. moms

Tilbud Tilbud!

Transportbur/hundebur, enkelt med ret bagvæg

 

Mål, vægt og fragt:
Højde 70 cm
Bredde 65 cm
Dybde 59 - 91 cm
Vægt Ca. 13 kg
Fragt 180 kr.-

Enkeltbur med 90 graders bagpanel, hvilket gør hundeburet velegnet som transportkasse for dig, som ønsker god komfort for din hund under transporten, men bemærk at buret kræver ret meget plads i dybden, og derfor ofte er velegnet til biler på Gule nummerplader. 

 

Den rette bagvæg giver giver ekstra god plads til hunden i forhold til andre bure i samme klasse, mens kassens bredde ikke stjæler for meget plads i bilen.


Hvad er forskellen på dette hundebur "Enkelt XL Standard" og vores "Enkelt XL Ellipse" ?

På vores Enkelt XL Standard er tremmerne helt flade og ret tynde, hvor imod på Enkelt XL Ellipse er tremmerne runde og væsentlig tykkere, hvilket giver væsentlig færre lyde i buret under kørsel.

 

Vores Ellipse udgave er i øvrigt ideelt til dig som har en "Udbrydder hund" da tremmerne på dette bur ikke bare bøjer efter, selv ved meget pres fra hunden, eller hvis hunden evt. skulle finde på at bide i tremmerne.

 

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

  

Bemærk at dette bur er 90 grader bagtil, hvilket
gør buret ekstra rummeligt i forhold til andre bure.

 

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

 

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.


 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

 Tlf. 28574441


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

 

Vi kan naturligvis også sende buret.

 

 

 

Fragten på denne vare er 180 kr.


 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441