Hundebur Dobbelt XXL M Skillerum

Model: BobXXL

Mål, vægt og fragt:
Højde    69,5 cm
Bredde    92 - 104 cm
Dybde    59 - 91 cm
Vægt    Ca. 20 kg
Fragt    220 kr.

Stort, dobbeltbur med 90 grader bagtil, hvilket gør buret velegnet som transportkasse for dig, som ønsker rigtig god rummelighed til din hund under transporten. Skillerummet, bestående af en plade monteret på aluskinner, kan tages ud af buret og giver derved større fleksibilitet og flere muligheder - kræver dog afmontering af burets front.

Flere detaljer

1 849,95 kr inkl. moms
1 479,96 kr ekskl. moms

Stor, dobbelt transportkasse/hundebur med skillerum og ret bagvæg

Dette bur i vores økonomi klasse er udført i træ/alu. Hundeburet har ligeledes en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt, hvor den gode bredde på én meter giver ekstra plads.

Dette bur har før været monteret i :

Toyota Rav4 2016


Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Bemærk at dette bur er 90 grader bagtil, hvilket
gør buret ekstra rummeligt i forhold til andre bure.

Brug for et hundebur uden skillerum? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse og bredde gør det velegnet til biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar eller SUV. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

Tlf. 28574441


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441