Hundebur Dobbelt XXL

Model: DobXXL1

1 599,95 kr inkl. moms
1 279,96 kr ekskl. moms

Rummeligt hundebur med dobbelt døre

  

Mål, vægt og fragt:
Højde 69,5 cm
Bredde 92 - 104 cm
Dybde 59 - 91 cm
Vægt Ca. 17 kg
Fragt  220 kr.

Meget rummelig transportbur med 90 grader bagtil, hvilket gør buret velegnet som for dig, som ønsker rigtig god plads til din hund under transporten.

 

Buret i vores økonomi klasse er udført i træ/alu og har en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt, hvor den gode bredde på over én meter giver ekstra plads.

Dette bur har før været monteret i :

Toyota Rav4 2016

 

 

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

  

Bemærk at dette bur er 90 grader bagtil, hvilket
gør buret ekstra rummeligt i forhold til andre bure.

 

Brug for et mindre hundebur eller ét med skillerum? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse og bredde gør det velegnet til biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar og andre større biler, eksempelvis SUV. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

 

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

 Tlf. 28574441


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

 

 
 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441