Hundebur Dobbelt XL M Skillerum

Model: H4006521

Mål, vægt og fragt:
Højde    69,5 cm
Bredde    97 cm
Dybde    58,5 - 90 cm
Vægt    Ca. 19 kg
Fragt    220 kr.-

Her får du et meget rummeligt bur med dobbelt dør og skillerum med 90 grader bagtil, hvilket gør buret velegnet som transportkasse for dig, som ønsker rigtig god rummelighed til din hund under transporten.

Flere detaljer

1 849,95 kr inkl. moms
1 479,96 kr ekskl. moms

Meget rummeligt, dobbelt dør og skillerum

Dette bur i vores økonomi klasse er udført i træ/alu. Hundeburet har ligeledes en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt. 

Buret er særdeles egnet til biler på Gule plader, da bagerste gavl på buret er lodret og dermed kræver buret rigtig meget plads i bilen.

 

Bemærk at skillerummet består af 2 stk. "Skinner" som monteres i top og bund af buret, samt en finerplade som opdeler buret helt til top af bur, og ikke som andre bure på markedet, hvor skillerummet kun går cirka halvt op i buret.

 

Skillerummet kan afmonteres, men dette kræver at man afmonterer fronten af buret, og har du brug for ofte at skulle afmonterer / monterer skillerummet, anbefaler vi ikke at vælge dette bur.

 

Buret fås også uden skillerum.

 

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Bemærk at dette bur er 90 grader bagtil, hvilket
gør buret ekstra rummeligt i forhold til andre bure.

 

Brug for et hundebur uden skillerum? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse og bredde gør det velegnet til biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

 

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 220 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441