Hundebur Dobbelt XL

Model: H2000

Mål, vægt og fragt:
Højde    69 cm
Bredde    97 cm
Dybde    58,5 - 90 cm
Vægt    Ca. 16 kg
Fragt    220 kr.-

Rummeligt og solidt transportbur med 90 grader bagtil, hvilket gør buret velegnet som for dig, som ønsker rigtig god plads til din hund under transporten.

Flere detaljer

1 599,95 kr inkl. moms
1 279,96 kr ekskl. moms

Stort hundebur med dobbeltdør

Dette bur i vores økonomi klasse er særdeles egnet til biler på Gule plader, da bagerste gavl er lodret og det derfor kræver rigtig meget plads.

Buret er lavet i træ/alu og har en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt, Fra vognbunden til undersiden af lågerne måler ca. 8 cm.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Bemærk at denne type bur kan have små ridser iforb med transporten fra fabrikken.

Bemærk at dette bur er 90 grader bagtil, hvilket
gør buret ekstra rummeligt i forhold til andre bure.

Brug for et mindre hundebur eller ét med skillerum? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse og bredde gør det velegnet til biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar og større biler. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 220 kr

 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441