Hundebur Doggy 01, Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 01

Mål, vægt og fragt:
Højde    68,5 cm
Bredde    60 - 65 cm
Dybde    59 - 92 cm
Vægt    Ca. 16 kg
Fragt    180 kr.-

Dette er et af vores absolut mest solgte bure med en bredde på 65 cm, som ofte vælges til hunde på 30-50 kg. - ideelt som transportkasse for den mellemstore og større hund. Den gode dybde på 92 cm i bunden og 59 i toppen af buret giver god plads til hunden og komfort under kørslen.

 

Flere detaljer

1 899,95 kr inkl. moms
1 519,96 kr ekskl. moms

Solidt transportbur til hunden med stor låge

Nu leveres dette bur med nødudgang !

Buret passer ind i rigtig mange stationcars, hvor den gode dybde kan udnyttes, og de rette side ved lågens åbning gør, at der i de fleste tilfælde er god overskydende plads ved siden af buret i bagagerummet.

Alle Dogy Hundebure leveres incl måtte til at ligge i buret.

Modellen er i høj kvalitet med god plads via den store åbning for din hund til at komme ind og ud. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør det egnet i en lang række biler, hvilket gør det til én af vores mest populære modeller.

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os! 

Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441