Hundebur Doggy 02, Stort Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 02

Mål, vægt og fragt:
Højde    68,5 cm
Bredde    86 - 97 cm
Dybde    59 - 92 cm
Vægt    Ca. 19 kg
Fragt    180 kr.-

Dette meget rummelige hundebur er ideelt som transportkasse for den store hund, eller evt. 2 hunde som kan være i samme bur. Højden på 68,5 cm gør buret velegnet i mange biler trods størrelsen og den ekstra bredde og dybde på 92 cm. i bunden giver rigtig god plads til hunden. Buret har en stor åbning, der giver god komfort for din hund både ved ind- og udstigning såvel som under transporten.

 

Flere detaljer

2 399,95 kr inkl. moms
1 919,96 kr ekskl. moms

Stort, solidt transportbur til hund med stor låge

Buret er med nødudgang

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i bagagerummet. Det kan dog alligevel installeres i en lang række biler. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i nogle Opel Astra, Ford Focus og VW Passat. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Opel Astra
  • Ford Focus
  • VW Passat

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441