Hundebur Doggy 06, Stort Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 06

Mål, vægt og fragt:
Højde    86 cm
Bredde    80 - 100 cm
Dybde    48 - 80 cm
Vægt    Ca. 19,5 kg
Fragt    220 kr.-

Dette meget rummelige hundebur er ideelt som transportkasse for den mellemstore og større hund. Højden på ca 86 cm og den ekstra store bredde på ca én meter giver rigtig  god plads til hunden. Buret har en stor åbning og en ret forvæg, der giver god komfort for din hund både ved ind- og udstigning såvel som under transporten. Bemærk, dette bur har en ret forvæg. Buret er deruden udstyret med nødudgang.

Flere detaljer

2 599,95 kr inkl. moms
2 079,96 kr ekskl. moms

Stor, ekstra bred transportkasse med stor låge

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i bagagerummet. Det kan dog alligevel installeres i en lang række biler. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar, såsom nogle Peugeot 307sw, Peugeto 309sw og Citroen Berlingo. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Peugeot 307sw
  • Peugeot 308sw
  • Citroen Berlingo
  • VW Touran 2007 7 pers. 

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 220 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441