Hundebur Doggy 08, Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 08

Mål, vægt og fragt:
Højde    68,5 cm
Bredde    76,5 - 82 cm
Dybde    49 - 82 cm
Vægt    Ca. 17 kg
Fragt    180 kr.-

Dette rummelige hundebur er ideelt som transportkasse for den mellemstore hund. Højden på ca 68,5 cm og målet i bunden på ca 82X82 cm giver et rigtig godt transportbur, hvor der er god plads til hunden. Buret har en stor åbning og megen plads i bunden, der giver god komfort for din hund både ved ind- og udstigning såvel som under transporten.

Flere detaljer

2 299,95 kr inkl. moms
1 839,96 kr ekskl. moms

Kraftigt, enkeltbur med kvadratisk bund og stor låge

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør det anvendeligt i en lang række personbiler. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar, såsom nogle Opel Zafira og Ford Focus. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Opel Zafira
  • Ford Focus
  •  

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441