Hundebur Doggy 10, Dobbelt Transportbur Med Skillerum

Model: Doggy 10

Mål, vægt og fragt:
Højde    68 cm
Bredde    78 - 90 cm
Dybde    49 - 82 cm
Vægt    Ca. 20 kg
Fragt    220 kr.-

Dobbeltbur med en bredde på 90 cm i bunden, der gør buret velegnet som transportkasse for dig, som har flere hunde og ønsker høj funktionalitet og fleksibilitet. Højden på ca 68 cm gør buret egnet til rigtig mange stationscars.

Flere detaljer

2 699,95 kr inkl. moms
2 159,96 kr ekskl. moms

Tilbud Tilbud!

Dobbeltbur med udtageligt skillerum

Udgået Model !

Vi sælger de sidste af disse bure med en rabat på 300 kr.

Buret passer i rigtig mange stationcars og kan bruges med det medfølgende skillerum, eller som et stort bur. Burets størrelse gør det anvendeligt i biler med relativ god bagageplads. Kassen er i kraftig kvalitet af træ/alu med en rigtig god størrelse åbning med de dobbelte låger som spænder hele burets højde. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 220 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441