Hundebur Doggy 11, Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 11

Mål, vægt og fragt:
Højde    68 cm
Bredde    78 - 90 cm
Dybde    39 - 72 cm
Vægt    Ca. 15 kg
Fragt    180 kr.-

Dette store hundebur er ideelt som transportkasse for den mellemstore eller store hund. Den gode højde på 68 cm og store bredde på 78 cm i toppen og 90 cm i bunden giver god plads til hunden. I bunden er buret derimod "kun" 72 cm dybt, hvilket gørt buret egnet til stationcars med en mindre dybde. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Flere detaljer

2 399,95 kr inkl. moms
1 919,96 kr ekskl. moms

Transportkasse for hund med enkelt låge

Modellen er rigid og i høj kvalitet med god plads via den store åbning for din hund til at komme ind og ud. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen !

Dette bur har før været monterer i :

Renuelt Kadjar

Peugeot 2008

Peugeot 3008

Toyota Corolla Hybrid 2019 (Plast afd. skal afmonteres)


Brug for et større hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i bredden, hvilket gør det anvendeligt i biler med relativ god plads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i mindre stationcars. 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441