Hundebur Doggy 15, Enkelt Transportbur

Model: Doggy 15

Mål, vægt og fragt:
Højde    68 cm
Bredde    75 - 86 cm
Dybde    36 - 70 cm
Vægt    Ca. 17 kg
Fragt    180 kr.-

Enkeltbur med 2 låger og en dybde på 70 cm i bunden, der gør buret velegnet som transportkasse for dig, som har flere hunde og ønsker høj funktionalitet og fleksibilitet.  

 

Flere detaljer

1 999,95 kr inkl. moms
1 599,96 kr ekskl. moms

Stort transportbur med dobbelte låger

Hundeburet er ideelt til dig der har en bil hvor der ikke er så meget dybde, og måske har 2 mindre hunde som kan være i samme bur.

Buret er det udstyret med nødudgang.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et hundebur med skillerum eller ret bagvæg? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør det anvendeligt i biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcars. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441