Hundebur Doggy 18, Mindre Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 18

Mål, vægt og fragt:
Højde    62 cm
Bredde    50 cm
Dybde    38,5 - 72 cm
Vægt    Ca. 11 kg
Fragt    180 kr.-

Buret har afstand fra bunden og op til lågen, hvilket gør det ideelt til biler, som har en "kant" ved bagagesmækken, eller biler med et nedsunket bagagerum, og gør, at lågen kan åbnes mens buret er inde i bilen.

Flere detaljer

1 799,95 kr inkl. moms
1 439,96 kr ekskl. moms

Mindre, smalt transportbur for hund, enkelt, med kant

Dette hundebur giver god mulighed for at udnytte sit bagagerum samtidigt med, at man har hunden med, da bredden på 50 cm i top og bund af buret giver god overskydende plads i bagagerummet. Bemærk, at dette bur har samme bredde i top og bund. Den gode højde og dybde giver imidlertid god plads til den mindre hund. Kassens størrelse gør den særligt velegnet til mindre hunde, eksempelvis Springere.

Modellen er stærk kvalitet med god plads via den store åbning for din hund til at komme ind og ud, men vær opmærksom på, at lågen ikke fylder hele burets størrelse. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et bredere hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Dette bur har før været monteret i :

Seat Ateca

Ford Focus

Opel Astra

Ford Kuga 2018

Golf Sportsvan 2018

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441