Hundebur Doggy 23, Dobbelt Transportbur Med Skillerum

Model: Doggy 23

Mål, vægt og fragt:
Højde    63 cm
Bredde    72 - 90 cm
Dybde    45 - 82 cm
Vægt    Ca. 21 kg
Fragt    220 kr.-

Stort dobbeltbur med en god bredde på 90 cm i bunden, der gør buret velegnet som transportkasse for dig, som har flere hunde og ønsker høj funktionalitet og fleksibilitet. Højden på ca 63 cm gør buret egnet til stationcars med en mindre højde som feks. Audi A4

 

Flere detaljer

2 599,95 kr inkl. moms
2 079,96 kr ekskl. moms

Stort dobbeltbur med skillerum

Hundeburet har ligeledes en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore hunde komfortabelt. Desuden er det udstyret med nødudgang.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et hundebur uden skillerum? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør det anvendeligt i biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar, såsom nogle Audi A4. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Audi A4
  • Peugeot 407sw
  •  

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 220 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441