Hundebur Doggy 24, Enkelt Med Kant

Model: Doggy 24

Mål, vægt og fragt:
Højde    63 cm
Bredde    55 - 60 cm
Dybde    45 - 82 cm
Vægt    Ca. 14,5 kg
Fragt    180 kr.-

Dette bur har afstand under lågen ned til bunden af bilen, hvilket gør det ideelt til biler, som har en "kant" ved bagagesmækken eller biler med et nedsunket bagagerum, og gør, at lågen kan åbnes mens buret er inde i bilen.

Flere detaljer

1 899,95 kr inkl. moms
1 519,96 kr ekskl. moms

Rummeligt transportbur med kant

Med en dybde på ca 82 cm i bunden og en bredde på ca 60 cm, er dette den perfekte transportkasse for hundeejere, der gerne vil give deres hund god plads. Buret har en god højde på 63 cm, men vær opmærksom på, at lågen ikke fylder hele burets størrelse. Bemærk den gode bredde i burets top på ca 55 cm. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et bur uden kant eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets er egnet til en lang række biler, eksempelvis nogle Skoda Octavia.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Skoda Oktavia
  • Audi A4
  • Peugeot 407sw

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441