Hundebur Doggy 32, Smalt Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 32

Mål, vægt og fragt:
Højde    69,5 cm
Bredde    50 cm
Dybde    59 - 92 cm
Vægt    Ca. 15 kg
Fragt    180 kr.-

Buret har afstand fra bunden og op til lågen, hvilket gør det ideelt til biler, som har en høj "kant" ved bagagesmækken, dvs biler med et nedsunket bagagerum. Kanten på transportburet er 12 cm høj, og gør, at lågen kan åbnes mens buret er inde i bilen.

Flere detaljer

1 999,95 kr inkl. moms
1 599,96 kr ekskl. moms

Smalt transportbur for hund, enkelt, med kant

Dette hundebur giver god mulighed for at udnytte sit bagagerum samtidigt med, at man har hunden med, da buret har en rigtig god dybde på hele 92 cm i bunden mens bredden på en halv meter giver god overskydende plads. Den gode højde og dybde giver imidlertid fornuftig plads til hunden. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Et egnet bur til dig som har en hund som ikke behøver meget bredde, men har brug for at kunne "Strække" i buret.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et bredere hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i dybden, hvilket gør det anvendeligt i biler med relativ god plads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar og andre biler med en vis dybde i bagagerummet. 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441