Hundebur Doggy 33, Højt Transportbur Med Kant

Model: Doggy 33

Mål, vægt og fragt:
Højde    80 cm
Bredde    73 - 90 cm
Dybde    37 - 80 cm
Vægt    Ca. 19 kg
Fragt    180 kr.-

Dette bur har afstand fra bunden og op til lågen, hvilket gør det ideelt til biler, som har en høj "kant" ved bagagesmækken, dvs biler med et nedsunket bagagerum. Kanten på transportburet er 18 cm høj, og gør, at lågen kan åbnes mens buret er inde i bilen.

Flere detaljer

2 599,95 kr inkl. moms
2 079,96 kr ekskl. moms

Stort hundebur med enkelt låge og kant ved bagagerum

Med en dybde på ca 80 cm i bunden og en bredde på ca 90 cm i bunden, er dette den perfekte transportkasse for hundeejere med en relativ rummelig bil. Burets store højde, ligeledes på 80 cm, giver rigtig god plads til hunden, men vær opmærksom på, at lågen ikke fylder hele burets størrelse. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et bur uden kant eller en mindre model? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør, at det er anvendeligt i flere bilmodeller med kant til bagagerummet, eksempelvis nogle Skoda Yeti, Opel Zafira, og BMW X3.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • BMW X3
  • Opel Zafira
  • Skoda Yeti 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os! 

Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441