Hundebur Dobbelt XXL Ellipse

Model: DobXXLEllip

 

Bemærk at dette bur er med Ellipse (Runde) formet kraftigere tremmer.

 

Flere detaljer

1 799,95 kr inkl. moms
1 439,96 kr ekskl. moms

 

Hundebur Dobbelt XXL "Ellipse"

Meget rummeligt bur på hele 104 cm. i bredden, hvilket gør det egnet til dig der har flere hunde som kan være i samme "rum", samt en rummelig bil, eller måske til dig som skal bruge buret der hjemme.

Buret fås også som Dobbeltbur med skillerum.

Mål og Vægt :

Bredde 104 cm.

Dybde 90,5 cm.

Højde 71 cm.

Vægt cirka 20 kg.

Buret i vores økonomi klasse er udført i træ/alu og har en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt, hvor den gode bredde på over én meter giver ekstra plads.

Dette bur har før været monteret i :

Toyota Rav4 2016

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen !

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

 

 Tlf. 28574441

 


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

 

 

 

 
 

 

Åbningstider:

 

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441