Hundebur Dobbelt XXL Ellipse M Skillerum

Model: DobXXLEllipskillerum

 

Bemærk at dette bur er med Ellipse (Runde) formet kraftigere tremmer.

 

Flere detaljer

2 049,95 kr inkl. moms
1 639,96 kr ekskl. moms

 

Hundebur Dobbelt XXL "Ellipse" Med Skillerum

Meget rummeligt bur på hele 104 cm. i bredden, hvilket gør det egnet til dig der har større hunde, samt en rummelig bil, eller måske til dig som skal bruge buret der hjemme.

Bemærk at skillerummet består af 2 stk. "Skinner" som monteres i top og bund af buret, samt en finerplade som opdeler buret helt til top af bur, og ikke som andre bure på markedet, hvor skillerummet kun går cirka halvt op i buret.

Skillerummet kan afmonteres, men dette kræver at man afmonterer fronten af buret, og har du brug for ofte at skulle afmonterer / monterer skillerummet, anbefaler vi ikke at vælge dette bur.

Buret fås også uden skillerum.

Mål og Vægt :

Bredde 104 cm.

Dybde 90,5 cm.

Højde 71 cm.

Vægt cirka 20 kg.

Buret i vores økonomi klasse er udført i træ/alu og har en størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt, hvor den gode bredde på over én meter giver ekstra plads.

Dette bur har før været monteret i :

Toyota Rav4 2016

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen !

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!

 

 Tlf. 28574441

 


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!