Beskyttelse Til Kofangeren 90 cm. NYHED

Model: beskyttelse90

 

NYHED

Nu også med en bredde på 90 cm, som i de fleste biler dækker hele bagklapsåbningen.

Med denne måtte fra "ROLLMAT" sikrer du at din kofanger ikke bliver ridset når hunden hopper ud og ind.

 

Flere detaljer

299,95 kr inkl. moms
239,96 kr ekskl. moms

 

Kofangerbeskyttelse for hundebure

Enhver hundeejer, som erhverver sig et hundebur, bør overveje også at investere i denne beskyttelse til sin kofanger, hvilket vi hos AM Handel opfordrer til.

Måtten er lavet i kraftigt, slidstærkt materiale og beskytter mod stød, slag og ridser, samtidigt med, at den kan hjælpe hundens poter imod at skride når den hopper ind og ud af transportburet.
 

Måtten er universel til vores bure med en længde på 64 cm og en bredde på 90 cm. Den kan nemt foldes sammen og ligge foran buret når den ikke benyttes

Se også samme måtte med en bredde på 62 cm. eller 80 cm, som er egnet til dig der har et enkelt hundebur på 50-70 cm. i bredden.

Et ”must have” til dit hundebur fra AM Handel.

Fragten på denne vare er 85 kr.

 

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441