Hundebur Doggy 72, Transportbur, Enkelt

Model: Doggy 72

 

Dette store hundebur er ideelt som transportkasse for den større eller mellemstore hund. Den gode bredde og dybde giver god plads til hunden. Dette bur er desuden udstyret med nødudgang.

Flere detaljer

2 599,95 kr inkl. moms
2 079,96 kr ekskl. moms

 

Transportkasse for hund , stor med enkelt dør

Et meget rummeligt bur med en dybde på 92 cm. og en bredde på 93 cm.som gør at det passer i rigtig mange nyere stationcars.Buret er med en stor låge som gør det let for hunden at komme ind og ud af buret.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et mindre hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her

 

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i bredden, hvilket gør det anvendeligt i biler med relativ god plads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar, såsom nogle Audi og Mercedes. 

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Audi A4 B9 (2015 -)
  • BMW 3 Serie (F31) (2012 -)
  • Seat Leon 2012 -
  • Mercedes C-Klasse

 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret

Fragten på denne vare er 180 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441