Hundebur Doggy 73, Dobbelt Med Skillerum

Model: Doggy 73

 

Stort dobbeltbur med en dybde på hele 92 cm, der gør buret velegnet som transportkasse for dig, som har flere hunde og ønsker høj funktionalitet og fleksibilitet. Skillerummet kan tages ud af buret og giver derved flere muligheder. 

Flere detaljer

2 799,95 kr inkl. moms
2 239,96 kr ekskl. moms

 

Stort transportbur med dobbelte låger og skillerum

Hundeburet har en god størrelse, som gør det i stand til at transportere middelstore og store hunde komfortabelt, hvor den gode bredde på 93 cm giver ekstra plads. Desuden er det udstyret med nødudgang.

Buret er med sin højde på 63 cm. egnet til rigtig mange nyere stationcars.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et hundebur uden skillerum eller ret bagvæg? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør det anvendeligt i biler med relativ god bagageplads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar, for eksempel Audi A4 og Chrysler 300C. Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Dette hundebur har tidligere været installeret i

  • Audi A4 B9 (2015 -)  
  • Chrysler 300C
  • Audi A6
  • Opel Astra
  • Ford Focus
  • Ford Mondeo
  • Seat Leon 2017
  • Mercedes C-Klasse

  

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os!


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

Vi kan naturligvis også sende buret.

Fragten på denne vare er 220 kr.

Åbningstider:

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441