Hundebur Doggy 57, Transportbur Enkelt

Model: Doggy57

 

Hundebur med en dybde på hele 100 cm. og en bredde på 65 cm, som er et godt alternativ til vores Doggy 41, hvis din bil tillader burets dybde på de 100 cm.

 

Flere detaljer

2 299,95 kr inkl. moms
1 839,96 kr ekskl. moms

 

Et af de mest valgte bure til hunde på imellem 30 og 50 kg. Burets dybde på 100 cm. og højde på 62,5 cm, gør at det passer i rigtig mange nyere stationcars.

Alle Doggy Hundebure leveres incl. måtte til at ligge i buret.

Husk også den skridsikre kofangerbeskyttelse til dit hundebur.

Ethvert hundebur eller transportkasse fra AM Handel er forberedt til fastgørelse i bilen!

Brug for et større hundebur eller et dobbeltbur? Se vores store udvalg her.

 

Burets størrelse gør, at det kræver en del plads i dybden, hvilket gør det anvendeligt i biler med relativ god plads. Som transportkasse passer hundeburet blandt andet godt i stationcar, såsom nogle Audi, Chrysler og Mercedes. 

Dette hundebur har tidligere været installeret i :

Opel Insignia


 

Er du i tvivl om buret passer til din bil? Tøv ikke med at ringe til os! 

 


Ved aftale er du også meget velkommen til at komme forbi vores lager på Assendløsevejen 80, 4130 Viby Sjælland. Her har vi rig mulighed for at finde det rigtige hundebur til netop din bil, og husk: Vi samler altid buret uden beregning, hvis du vælger at afhente det på vores lager!

 

Vi kan naturligvis også sende buret.

 

Fragten på denne vare er 180 kr.

 

Åbningstider:

 

Hos AM-Handel har vi ikke faste åbningstider, men er meget fleksible og kan som regel være på lageret hverdage, weekender, og helligdage – lige når du har tid!Vi har altid masser af bure stående samlet, så du evt. kan prøve flere forskellige i bilen.

Kontakt os hvis du ønsker at komme forbi og se / prøve burene, så finder vi et tidspunkt der passer begge parter. Tlf. 2857 4441